dissabte, 3 de maig del 2014

III RAID INTERCICLES BAGÀ

El passat dimecres 30 d'Abril els nostres alumnes de CAFEMN van participar en la 3a edició del Raid Intercicles organitzat pels companys de l'INS Alt Berguedà a Bagà.
Un total de 150 corredors van prendre part a la competició els quals venien de 8 instituts d'arreu de Catalunya (Olesa, Terrassa, Vielha, Franqueses del Vallès, Sant Cugat, Roses, Mollet del Vallès i Manresa).

El Raid constava de 7 proves (Duatló, Orientació, KM vertical, Rapel, Tir amb arc, BTT i Trekking aquàtic). En cada prova s'havien d'obtenir uns punts determinats. L'equip guanyador seria qui aconseguís el màxim de punts en el menor temps possible.

Els resultats per part dels equips de LA JOVIAT van ser prou satisfactoris. En categoria femenina vam aconseguir un meritori 2n lloc amb les corredores Marta Barrera i Judit Codina. Els professors Neus Parcesisas i Xavi Massana van ser els campions en la seva categoria. I finalment vam quedar en 3a posició per equips.

A continuació teniu les classificacions completes del Raid.

Categoria femenina: 2a posició - Marta Barrera i Judit Codina

Categoria professors: 1a posició - Neus Parcesisas i Xavi Massana